Ο κ. Αριστοτέλης Αντωνίου αναλαμβάνει το τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας όπως προέκυψε από την συνεδρίαση της 11/1/2023 έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντωνίου Αριστοτέλης
Γενικός Γραμματέας: Τσεκούρας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Νιάκα Σταυρούλα
Ταμίας: Σταμούλης Απόστολος
Β’ Αντιπρόεδρος: Καραμαγκιόλας Δημήτριος
Μέλος: Κουλούρη Σοφία
Μέλος: Τζόκας Παναγιώτης

Στόχος και του νέου σχήματος είναι να συνεχίσει τις παρεμβάσεις σε θέματα που απασχολούν το Εμπόριο και την τοπική οικονομία της πόλη μας, τις δράσεις για την τόνωση της αγοράς, την συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς για την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων του κλάδου του εμπορίου και φυσικά να εδραιωθεί στα μάτια, στην πράξη και στο μυαλό τον Εμπόρων, ο Εμπορικός Σύλλογος σαν ο φυσικός και κύριος εκφραστής των συνδικαλιστικών και θεσμικών τους θεμάτων.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «Ν.Α»

Με αφορμή την αλλαγή «σκυτάλης» στη διοίκηση του Συλλόγου, ο νέος Πρόεδρος,  συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα επίσκεψη στα γραφεία του «Νέου Αγώνα».

Αντάλλαξαν ευχές με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τη νέα χρονιά, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Διευθυντή της εφημερίδας κ. Γιώργο Αλεξίου για ζητήματα που αφορούν τους Καρδιτσιώτες εμπόρους, τα προβλήματα και τις προκλησεις με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπος ο εμπορικός κόσμος.

Ο κ. Αλεξίου ευχήθηκε καλή και δημιουργικη θητεία στο νέο Πρόεδρο.