Στις 8 Οκτωβρίου να επιλέξουν μια Δημοτική Αρχή η οποία θα προχωρήσει σε ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στο Δήμο Σοφάδων και θα σηματοδοτήσει μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον τόπο, κάλεσε τους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Κατσής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ.

Η συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Νικ. Πλαστήρα 41 στους Σοφάδες είχε παλμό. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σοφάδων εξέφρασε τη συγκίνηση του για την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου στο συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, κύριος Δημοσθένης Κατσής ξεκίνησε την ομιλία του χαιρετώντας και ευχαριστώντας τον κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση:

«Συνδημότισσες και Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι του Δήμου Σοφάδων, Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας σήμερα στα εγκαίνια του εκλογικού μου κέντρου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που συμμετείχατε στο Ιερό Μυστήριο του Αγιασμού διά του οποίου προσευχηθήκαμε την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στη ζωή μας και κατ’ επέκταση στον αγώνα που κάνουμε για την «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Τόπου μας».

Απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες να στηρίξουν το συνδυασμό και το όραμα που έχει για την ανασυγκρότηση και αλλαγή πορείας του τόπου, ώστε να γίνει ο Δήμος Σοφάδων σημείο αναφοράς.

«Στέκομαι σήμερα εδώ μπροστά σας, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, για να σας διαβεβαιώσω ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξεπεράσουμε μαζί κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο τελευταίος κάτοικος του Δήμου μας. Και η δέσμευσή μου αυτή, δεν απευθύνεται στους Δημότες των Σοφάδων. Απευθύνεται σε κάθε κάτοικο αυτού του Δήμου, σε κάθε μόνιμο ή προσωρινό επισκέπτη ανεξαρτήτως φύλου, πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων, κοινωνικών και οικονομικών υποβάθρων. Σας ζητάω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να επιλέξετε μία Δημοτική Αρχή με πρόγραμμα, μία Δημοτική Αρχή με δεσμεύσεις! Σας ζητάω να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να ακούσετε τις θέσεις μας, να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε το αύριο του Δήμου μας, την «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ / ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» των Σοφάδων»

ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσής.

«Ο Δήμος Σοφάδων είναι συνυφασμένος κατά κύριο λόγο με τον Πρωτογενή Τομέα. Ως εκ τούτου κύριο μέλημά μας είναι η στήριξη της γεωργικής παραγωγής, είτε αναφερόμαστε σε φυτική παραγωγή, είτε αναφερόμαστε σε ζωική και κτηνοτροφία» τονισε και αναφέρθηκε στο νερό ως «ένα από τα σημαντικότερα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε…»

δίνοντας έμφαση στη φράση «Νερό ποιοτικό, νερό οικονομικό, νερό προσβάσιμο σε Όλους».

Ολοκλήρωσε την ομιλία του ως εξής:

«Θέλω να είστε βέβαιοι για την αξία της ψήφους σας. Θα κάνω τα πάντα για να γνωρίζετε όλοι και σε βάθος το Πρόγραμμά μας!».