Ο δρόμος Καρδίτσα – Δέλτα

Έντονα παράπονα εκφράζουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δρόμο είσοδος Καρδίτσας – Δέλτα, αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης των εργασιών. Επιχειρηματίες που επικοινώνησαν τις τελευταίες ημέρες με την εφημερίδα, εξέφρασαν την αγωνία και τον προβληματισμό τους για την εξέλιξη του έργου.

Όπως λένε, οι εργασίες φαίνεται πως έχουν «παγώσει». Οι διανοίξεις που έχουν ξεκινήσει για τη διαπλάτυνση του οδοστρώματος προκαλούν προβλήματα στην προσβασιμότητα του κοινού στις επιχειρήσεις τους, γεγονός που έχει επιπτώσεις στους τζίρους τους. Την ίδια ώρα χτυπούν «καμπανάκι», αφού δεν υπάρχει κάποιο προστατευτικό στα σημεία των διανοίξεων και μοιάζουν με «τάφρους».

Σε περίπτωση μάλιστα που κάποιο όχημα χάσει τον έλεγχο κινδυνεύει να πέσει μέσα. Πρόκειται σαφέστατα για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αλλάξει την είσοδο της Καρδίτσας και θα καταστήσει πιο ασφαλή έναν δρόμο στον οποίο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν τραυματιστεί. Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει οι εργασίες να τρέξουν άμεσα χωρίς χρονοκαθυστέρηση.