Στα προβλήματα που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με τον οδοφωτισμό σε οδούς της Καρδίτσας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος με αφορμή που ερώτηση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Έκτορας Γάζος.

Όπως είπε ο κ. Τσιάκος, τα προβλήματα δεν άπτονται της δικαιοδοσίας του Δήμου, αλλά της ΔΕΗ. Από το Δήμο έχει γίνει αναφορά στη ΔΕΗ για τους δρόμους που καταγράφονται προβλήματα ώστε επιτέλους να επιδιορθωθούν. «Παρατηρείται μάλιστα το φαινόμενο να κόβεται το ρεύμα χωρις να υπάρχει καταιγίδα» είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση του ιδίου Δημοτικού Συμβούλου για τη γέφυρα μεταξύ Μέλισσας – Πτελοπούλας, ο κ. Τσιάκος σημείωσε ότι ο δρόμος είναι επαρχιακός, κατ επέκταση ανήκει στην Περιφέρεια. «Σε εμάς ανήκει η συντήρηση του δρόμου. Εδώ έχουμε καταστροφή» είπε και πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Υποδομών θα αναλάβει την αποκατάσταση όπως τον ενημέρωσε ο Υφυπουργός Νίκος Ταχιάος. «Αυτή η γέφυρα δεν θέλει πάνω από 35-40.000 ευρώ. Εμείς πιέζουμε να γίνουν άμεσα οι αποκαταστάσεις» είπε μεταξύ άλλων.
Σε άλλη ερώτηση του κ. Γάζου για την παράταση στην τρίτη δημοπράτηση του έργου που αφορά
την ανάπλαση του Παυσιλύπου, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Σβερώνης σημείωσε ότι εχουν ενδιαφερθεί δύο εταιρείες για το έργο και γι’ αυτό δόθηκε η παράταση ώστε να μην χαθούν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης. «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα έχουμε ανάδοχο» είπε. Συμπληρωματικά ο κ. Τσιάκος διευκρίνισε ότι τα ποσά αυτά δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο έργο.