Οφειλόμενη απάντηση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας στους αυτοαποκαλούμενους «Φίλους του Παυσιλύπου»

Κίνηση εντυπωσιασμού αλλά καιάκρατου Λαϊκισμού χαρακτηρίζει σε απάντησή της η Δη-
μοτική Αρχή Καρδίτσας την κίνηση των «Φίλων του Παυσιλύπου» να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικράτειας για να σταματήσουν το έργο.

«Παρακολουθούμε εδώ και καιρό μια μικρή μερίδα συμπολιτών να επιχειρεί να κάνει το άσπρο – μαύρο. Να επιχειρεί να μας πείσει πως μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για την πόλη και το καλό της» σημειώνει στην απάντησή της η Δημοτική Αρχή και προσθέτει ότι οι «Φίλοι του Παυσιλύπου» «ας αντιληφθούν ότι το Παυσίλυπο ανήκει σε όλους τους Καρδιτσιώτες που το αγαπούν εξίσου και ίσως περισσότερο από αυτούς».

Παρακολουθούμε εδώ και καιρό μια μικρή μερίδα συμπολιτών να επιχειρεί να κάνει το άσπρο – μαύρο. Να επιχειρεί να μας πείσει πως μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για την πόλη και το καλό της. Με τον τρόπο της αφήνει υπονοούμενα ότι εμείς μπορεί και να είμαστε «καταστροφείς» και να μην αγαπάμε την Καρδίτσα και το Παυσίλυπο όσο αυτοί.

Οι συμπολίτες μας αυτοί υπογράφουν ως «Φίλοι του Παυσιλύπου». Επειδή όμως και η ανοχή στην αβελτηρία έχει τα όρια της, θα επιχειρήσουμε εν συντομία να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Όχι τόσο στους «Φίλους του Παυσιλύπου» (που αριθμητικά είναι ελάχιστοι) αλλά σε όσους συμπολίτες μας είναι φυσικό να έχουν επιφυλάξεις και ανησυχίες, για ένα μεγάλο έργο όπως είναι αυτό της ανάπλασης του Παυσιλύπου και της πλατείας Πλαστήρα.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών