Στην τελική ευθεία μπαίνουν οιπροετοιμασίες για το Πασχαλινότραπέζι, με την αγοραστική κίνησηνα εντείνεται σταδιακά στακρεοπωλεία της Καρδίτσας.Ο παραδοσιακός οβελίας θα έχειγια ακόμη μία χρονιά την τιμητικήτου, είτε ψημένος στη σούβλα είτεστο φούρνο, συνοδευόμενος απόμια ποικιλία εκλεκτών κρεατικώνπου συμπληρώνουν το εορταστικό τραπέζι.

Όπως μας μετέφεραν κρεοπώλεςτης Καρδίτσας, η τιμή στο αρνί κινείται στα 15-16 ευρώ/ κιλό και στο κατσίκι από 16 και πάνω. Παράλληλα,προβλήματα με την επάρκεια στηδιάθεση των κρεάτων δεν υπάρχει.

Η πολυετής σχέση εμπιστοσύνηςπου έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στουςκαταναλωτές και τους τοπικούς κρεοπώλες αποτελεί βασικό στοιχείοτης προτίμησης στα παραδοσιακάκρεοπωλεία της περιοχής.

Με προϊόντα ελληνικής καιτοπικής παραγωγής, εξαιρετικήςποιότητας, οι επαγγελματίες τουχώρου προσπαθούν και φέτος ναπροσφέρουν τις καλύτερες δυνατέςτιμές, παρά τις προκλήσεις τηςεποχής.