Το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» παρουσίασε σήμερα ο επικεφαλής της, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Τσιλιμίγκας. Με αφορμή την παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους του συνδυασμού, ο καρδιοχειρουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη των Περιφερειακών Αρχών, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των Θεσσαλών πολιτών, ώστε, με την στήριξή τους, να ηγηθώ της Νέας Περιφερειακής Αρχής της Θεσσαλίας. Πρόκειται για μια απόφαση, που εκπορεύεται αποκλειστικά και μόνο από την εσωτερική ανάγκη και στάση ζωής να υπηρετώ τους Ανθρώπους, την Κοινωνία, τον ευλογημένο τόπο της Θεσσαλίας που μας γέννησε.

Ως επικεφαλής της προσπάθειας αυτής, η μοναδική κινητήρια δύναμη, που χρειάζομαι, είστε όλοι οι Θεσσαλοί, δίπλα μου, κοντά μου.

Σε όλους εσάς τους πολίτες της Θεσσαλίας, που εκκινούμε από την ίδια αρχή ζωής, την προσφορά στον πολίτη και στην κοινωνία, απευθύνω ανοιχτό και ευρύ κάλεσμα.

Προσκαλώ τους νέους, που αρνούνται να εμπιστευθούν το πολιτικό σύστημα, τους επιστήμονες, που με πόνο αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο μας, τους αγρότες, που παράγουν τον πλούτο της Θεσσαλίας, τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας, που αξιώνουν φιλοεπενδυτικό πνεύμα και φιλική διοίκηση για να προσφέρουν εργασία, τις γυναίκες, στις οποίες πρέπει να δώσουμε τα ερείσματα για να είναι μητέρες και εργαζόμενες, αφού εκείνες είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας και της κοινωνίας.

Σε αυτή την Kοινωνική Πρόσκληση δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές, διακρίσεις και οριοθετήσεις.

Πρόκειται για την πιο ανοιχτή και καθολική πρόσκληση προς το σύνολο των πολιτών που συμμερίζονται τους προβληματισμούς, τις θέσεις και τις αξίες μας.

Υπηρετούμε την αρχή, που προτάσσει την ευγενή άμιλλα, τη σύνθεση απόψεων και πολιτικών πρωτοβουλιών, στη βάση πάντα μιας διοίκησης με κυρίαρχο στοιχείο την αξιοκρατία, για να αποτελέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρότυπο άσκησης λειτουργίας και αναπτυξιακής πολιτικής».

Παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού, ο κ. Τσιλιμίγκας ανακοίνωσε τους οκτώ πρώτους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα:

-Γεννάδιος Ιωάννης, Χημικός Msc, Δημ. Σύμβουλος, τ. Αντιδήμαρχος

-Καλαμπαλίκης Θωμάς, Εκπαιδευτικός

-Καντερές Κων/νος, Γεωπόνος στο Ν.Γ. ΟΠΕΚΕΠΕ Καρδίτσας

-Μαγγίνας Γεώργιος, Ιατρός, Συντονιστής Διευθυντής Βιοπαθολογίας Γ.Ν.Κ

-Νασιάκου Ευαγγελία, υπάλληλος ΙΚΑ

-Τσουκνίδας Ευάγγελος, Οικονομολόγος

-Τσουλούφας Κωνσταντίνος, Καθηγητής Φιλόλογος

-Ράγια Αριστέα, Δικηγόρος