Όλα έτοιμα για τον 7ο Πλαστήριο Δρόμο

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Πλαστήριος Δρόμος, που έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια. Από πλευράς συμμετοχής αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 1500 φίλοι θα πάρουν μέρος.

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο φετινός δρόμος θα είναι απογευματινός. Για την αθλητική αυτή εκδηλωση παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Καρδίτσας, στην οποία οι διοργανωτές τόνισαν ότι από οργανωτικής πλευράς όλα είναι έτοιμα και ευχήθηκαν έναν καλό αγώνα

Ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος τόνισε ότι ο Πλαστήριος δρόμος έχει γίνει θεσμός,ενώ οι συμμετέχοντες γίνονται πρεσβευτές να συμμετάσχουν κι άλλοι αθλητές από άλλα μέρη’’, ενω ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη συνεργασία καθως όλους τους υπόλοιπους διοργανωτές και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παν. Ευθυμίου.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κων/νος Τέλιος αφού επισήμανε τα καλά της άθλησης τόνισε ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν τον Πλαστήριο Δρόμο, που προβάλει την περιοχή και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν και να αθλούνται.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγιώτης Ευθυμίου ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν για την ομαλή διεξαγωγή του Πλαστηριου δρόμου και ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεχή αρωγή την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Καρδίτσας, για την ομαλή διεξαγωγή και φέτος της διοργάνωσης.

Επίσης τη Δημοτική Αστυνομία, τον Ιατρικό σύλλογο, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό , το σύλλογο Αιμοδοτών τη Λέσχη 4Χ4 και τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας, την ομάδα διάσωσης, τους ποδηλατικούς συλλογους, το Σώμα οδηγισμού και τους Συλλόγους Στίβου (Φωκιανός, Ωρίων, Σύλλογος Δρομέων)

Ο εκ των διοργανωτών του Πλαστήριου Δρόμου Βησσάρης Ζησόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά της διαδρομής του ημιμαραθώνιου δρόμου, τα 5,10 χλμ και 1000μ.Επισήμανε κυρίως για τα μικρά παιδιά που θα πάρουν μέρος στα 1000μ, η εκκίνηση θα δοθεί από την οδό Καραϊσκάκη και Ελ Βενιζελου.  Οι άλλες τρεις κατηγορίες θα έχουν εκκινηση από την Πλατεία Πλαστήρα.

Tέλος η Ειρήνη Ψευτοπούλου καθηγήτρια Φ.Α. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κάλεσε όλους να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες, ενώ ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους Χορηγούς .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 19-05-2024.

Ώρα 18:00 Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου.
Ώρα 18:10 Εκκίνηση Αγώνα 10.000 μ.
Ώρα 18:20 Εκκίνηση Αγώνα 5.000 μ.
Ώρα 18:30 Η Εκκίνηση του αγώνα 1.000 μ., θα γίνει από τις Καραϊσκάκη & Ελ. Βενιζέλου.

Δ.Φ.