Στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο αρχηγός του ΑΣ Καρδίτσας. Με αφορμή τον θρίαμβο της ανόδου στην basket league η εκπομπή είχε περίοπτη αναφορά και ένα αφιέρωμα.

Χρήστος Δεληγιάννης, Δημήτρης Λιόγας και Νίκος Κακλαμάνος, μίλησαν στον απεσταλμένο της εκπομπής Βαγγέλη Μητρούσια σε μία ανάπαυλα της προπόνησης.
Αρχικά το λόγο πήρε ο κόουτς του ΑΣΚ που μεταξύ άλλων τόνισε:

“Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Ολοι οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και όσοι συγκρότησαν την ομάδα δουλέψαμε σκληρά. Είχαμε τις κατάλληλες συνθήκες, τους κατάλληλους ανθρώπους και καταφέραμε αυτή την σπουδαία άνοδο”

Σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Λιόγας αφιέρωσε την άνοδο σε όλο τον κόσμο της Καρδίτσας  συμπληρώνοντας: “Αυτό που έγινε φέτος πιστεύω ότι είναι η αρχή για να έχει η πόλη μια ομάδα στην Α1 για πολλά χρόνια…”

Στη συνέχεια μίλησε ο Νίκος Κακλαμάνος που έχει “πολιτογραφηθεί” Καρδιτσιώτης με τεράστια προσφορά στο σύλλογο:
“Ζούμε μεγάλες στιγμές στην ομάδα και στην πόλη. Ηταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μάλιστα εύκολα! Θέλω να αφιερώσω αυτή την άνοδο στη διοίκηση στους προπονητές, στους συναθλητές μου αλλά και στον κόσμο που έχει περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό με καραντίνες και πολλά άλλα. Ο ΑΣΚ ήταν έτοιμος γι’ αυτή την άνοδο και είμαι σίγουρος ότι και του χρόνου θα είναι ανταγωνιστικός. Συγχαρητήρια σε όλους, το μέλλον ανήκει σ’ αυτή την ομάδα.

Τέλος μίλησε στην εκπομπή και ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δεληγιάννης που υπογράμμισε:
“Αναλάβαμε τις τύχες του συλλόγου μια παρέα φίλων και καταφέραμε να κάνουμε μια πορεία που απογειώνεται και για πρώτη φορά στην ιστορία ο αθλητισμός της Καρδίτσας θα εκπροσωπηθεί διασυλλογικά στην Α’ Εθνική.

Όλη η ημέρα αύριο θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα – γιορτή. Από νωρίς στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια στο γήπεδο όλη η πόλη να σηκώσουμε μαζί το Κύπελλο!
Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με την επιτυχία, έχει καταλάβει πόσο σημαντική ήταν αυτή και το εισπράττουμε καθημερινά. Μέσα από την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα πιστεύω ότι θα βγει μια όμορφη εικόνα που θα δείξει τη δυναμική της πόλης και του συλλόγου.
Όσο για το μέλλον; Εχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε μεθοδικά οτι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Με την ίδια μεθοδικότητα θα κινηθούμε και στο νέο υψηλό επίπεδο, θα προκύψει ένα πολυμετοχικό σχήμα στην ΚΑΕ και θα μπουν οι βάσεις για μια οργάνωση που θα κρατήσουν το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και στη μεγάλη κατηγορία»

• Δείτε πιο κάτω στο βίντεο την εκπομπή.