Όλοι στο γήπεδο για τους συνανθρώπους μας και τη ζωή μας!

 Στις 19.30 απόψε στο Δημοτικό Στάδιο γίνεται ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα!

Η Αναγέννηση υποδέχεται τη Νίκη Βόλου δέκα ημέρες μετά την καταστροφή του Νομού και της Θεσσαλίας γενικότερα σ’ ενα φιλικό με συμβολική σημασία καθώς οι δύο ομάδες εκπροσωπούν δύο περιοχές που επλήγησαν ανεπανόρθωτα!

Ταυτόχρονα τα έσοδα θα διατεθούν όλα για την ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Ηδη ο ΠΣΑΠΠ αγόρασε 200 εισιτήρια, 100 για κάθε ομάδα, και το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι φορείς της περιοχής! Νυν παράγοντες, υποψήφιοι κλπ.

Η Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει τον κόσμο ότι όσοι δεν μπορούν να έλθουν στο γήπεδο για να προμηθευτούν το εισιτήριο, μπορούν μέχρι τις 5 να περνούν από το official store στα γραφεία της ομάδας στην κεντρική πλατεία.

Στο γήπεδο θα συγκεντρωθούν οπαδοί τόσο της Αναγέννησης, όσο και της Νίκης Βόλου που πρωταγωνιστούν σε δράσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως όσοι δεν μπορούν να δώσουν το παρών στο σημερινό φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Νίκη Βόλου (19:30) έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το Official Store της ομάδας μας μέχρι τις 17:00.
Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν και περισσότερα από ένα εισιτήρια.
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»!