Ολόκληρο γκρουπ

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά γκρουπ από περίπου 50 άτομα βρέθηκε χθες στην Καρδίτσα για να δουν επί του πεδίου τον τρόπο λειτουργίας του υφιστάμενου δικτύου του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, αλλά και να σχηματίσουν εικόνα για τον τρόπο που θα μπορέσει να κατασκευαστεί το νέο κλειστό δίκτυο χωρίς να διαταραχθεί η αρδευτική περίοδος.

Πρόκειται για εκπροσώπους και μελετητές των τριών κοινοπραξιών που διεκδικούν το έργο, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες. Για την περιήγηση των περισσοτέρων η Διοίκηση του ΤΟΕΒ Ταυρωπού επιστράτευσε τουριστικό λεωφορείο, ώστε συντονισμένα να μετακινηθούν σε κομβικά σημεία του υφιστάμενου δικτύου.

Στη θέση του συνοδηγού κάθισε ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αθανάσιος Μαρκινός (με τον Γ.Γ Ενωσιακών Πόρων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη από πίσω του είχε στην πρώτη θέση) ο οποίος με το μικρόφωνο ανά χείρας παρουσίαζε ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες για την υφιστάμενη κατάσταση του δικτύου.

Σε συνομιλία που είχαμε πάντως με ορισμένους από το γκρουπ, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του ΤΕΟΒ, μιλώντας με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη διοίκηση του Οργανισμού.
Κ.Π.