Ολοκληρώνεται σταδιακά το παζλ των υποψηφίων

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες στις τάξεις των κομματικών επιτελείων στο Ν. Καρδίτσας και σε κεντρικό επίπεδο, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Πολύ πιθανώς άλλωστε να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες πριν την ανακοίνωση της διάλυσης της βουλής και της προκήρυξης των εκλογών από τον Πρωθυπουργό. Εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει στο πρώτο δεκαημέρο του Μάρτη αφού η 9η Απριλίου – Κυριακή των Βαΐων «παίζει» ως η πιο πιθανή ημερομηνία για τις εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την Κυριακή την εξάδα των υποψηφίων για το τοπικό ψηφοδέλτιο, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση των τεσσάρων από τους έξι υποψηφίους. Οι υπόλοιποι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινωθούν με την προκήρυξη των εκλογών, πολιτική που εφαρμόζεται από το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο για όλη τη χώρα. Σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως το ψηφοδέλτιο, το οποίο πάντως φαίνεται ότι έχει κλείσει.

Πέρα από τους τρεις νυν βουλευτές, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν «κλειδώσει» τις τελευταίες ημέρες και τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα (δύο άντρες, μία γυναίκα), με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται τον Μάρτιο που θα προκηρυχθούν οι εκλογές. Τέλος έχουν «κλειδώσει» και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Καρδίτσα, με την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων να αναμένεται εντός της εβδομάδας.
Κ.Π.