Το τελευταίο φιλικό τεστ προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της basket league έδωσε  το απόγευμα ο ΑΣ Καρδίτσας και πλέον αφοσιώνεται εξολοκλήρου στην επερχόμενη πρεμιέρα και στον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Οι “κυανόλευκοι” αντιμετώπισαν τον Ιωνικό στο “Γιάννης Μπουρούσης” σ’ ενα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκειά του και το κέρδισαν τελικά οι φιλοξενούμενοι στις λεπτομέρειες με σκορ 81-84. Ηταν ενα 40λεπτο που οι τεχνικοί και των δύο ομάδων δοκίμασαν πάρα πολλά πράγματα και το λιγότερο που τους ενδιέφερε ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σ’ ο,τι αφορά τον ΑΣΚ δεν έκανε εμφάνιση ανάλογη αυτών που προηγήθηκαν στα σπουδαία φιλικά με Παναθηναϊκό, Αρη (στη Θεσσαλονίκη) και ΠΑΟΚ (και εντός και εκτός), αλλά αυτό φυσικά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς πλέον μπροστά μας έχουμε τα σοβαρά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι γεγονός ότι δοκίμασε πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά όπου είχε μια συγκεκριμένη στρατηγική με στόχο το μοντάρισμα και τη συνοχή της ομάδας που αποτελείται από εντελώς νέα πρόσωπα που θέλουν το χρόνο τους για να γίνουν σύνολο που λειτουργεί αρμονικά.