Ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι συναυλίες του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2023-2024.

Η τελευταία μεγάλη συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην πλατεία Πλαστήρα, όπου, πέντε μουσικά σύνολα προετοίμασαν και παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε κυρίως ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και καταχειροκρότησε εκπαιδευτικούς και μαθητές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και την καλύτερη σκηνική τους παρουσία, με τη λήξη της χρονιάς.

Τα μουσικά σύνολα που συμμετείχαν ήταν: το σύνολο μπουζουκιών με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μηνά Στυλιανού, το σύνολο κιθάρας “legato” με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Βασιλική Παπαδημητρίου, η παραδοσιακή ορχήστρα με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γεώργιο Τερζή, η Βυζαντινή – παραδοσιακή χορωδία με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Στέλλα Τύμπα και το Σύνολο αναδόμησης και πειραματισμού με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου. Συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτικοί: κ. Κική Κακαγιάννη (υπεύθυνη ομάδας παραδοσιακών κρουστών) και η κ. Χρυσαυγή Χατζημιχαήλ.

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Τέλιο για τη στήριξη που προσέφεραν στις εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και υπόσχονται με τη νέα σχολική χρονιά ακόμη περισσότερες και ποιοτικές συναυλίες, μοναδικές σε περιεχόμενο και ακόμη πιο πλούσιες μουσικές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους!