Οπαδοί από το Ντίσελντορφ και το Άουγκσμπουργκ δίπλα στους φίλους της ΑΣΑ και στην Καρδίτσα!!!

Έχουμε πολλές φορές μέσα από τις στήλες του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” τις τελευταίες ημέρες αναδείξει αυτό το απίστευτο κύμα αλληλεγγύης που σηκώθηκε μετά την καταστροφή της Θεσσαλίας και του Νομού μας.

Έχουμε επίσης αναδείξει τον ρόλο των συλλογικοτήτων, των εθελοντών, τον απλό κόσμο που αμέσως μπήκε στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσει με όλη του την ψυχή, τους ανθρώπους που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους!

Πρωταγωνιστές σε όλη αυτή την αδιάκοπη δράση που μας γεμίζει αισιοδοξία κι έρχεται να αντιπαλέψει τη δυστοπία που κυριαρχεί γύρω μας, είναι και οι οπαδοί της Αναγέννησης (αλλά και άλλων ομάδων της χώρας) που έχουν γράψει άπειρα χιλιόμετρα και στάθηκαν αρωγοί σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.

Κάλυψαν την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί, ακόμη θα ήταν άνθρωποι πεινασμένοι και εγκλωβισμένοι!

Συγκλονιστική όμως είναι και η συμπαράσταση που υπάρχει έξω από την Καρδίτσα και τη Θεσσαλία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ και το Άουγκσμπουργκ σήκωσαν πανό στα γήπεδά τους γραμμένα στα ελληνικά και συμπαραστέκονται στην Καρδίτσα. Κι όχι μόνο, αλλά κάποιοι εξ αυτών έκλεισαν και εισιτήρια για να έλθουν να βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση του τόπου μας!!!

Υπέροχα πράγματα που προκύπτουν μέσα από τους κόλπους του καλώς εννοούμενου ρομαντικού οπαδικού κινήματος και τον αθλητισμό.

Οι οργανωμένοι της Αναγέννησης Ultras gate 3 που ανήρτησαν τις φωτογραφίες εξέδωσαν και μια ανακοίνωση τονίζοντας:

«Σαν οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας μπορούμε να βρούμε χιλιάδες ιστορίες για το τι μας έκανε ν’ αγαπήσουμε την πόλη μας, το σύλλογό μας και τον οπαδισμό!

Κάτι τέτοιες εικόνες που δεν θα τις δείτε σε μεγάλα site ή κανάλια μας επιβεβαιώνουν γιατί παραμένουμε ρομαντικοί και πιστοί στα ιδανικά μας, κάνονταάς μας καλύτερους πρώτα ως ανθρώπους και μετά ως οπαδούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ultras SCC από το Ντύσεντορφ και τους Ultras AEV από το Άουγκσμπουργκ.

Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες»

ULTRAS FOREVER

Θ.Κ.