Οργιάζει η «μαύρη αγορά» για τα εισιτήρια του τελικού στο Κόνφερενς Λιγκ!

Η λέξη… παροξυσμός δεν είναι κατάλληλη να περιγράψει τη ζήτηση που υπάρχει για την διασφάλιση ενός εισιτηρίου του τελικού Κόνφερενς Λιγκ που θα γίνει στις 29 Μαϊου στην Αθήνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα!

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από 53 ολόκληρα χρόνια Ελληνική ομάδα συμμετέχει σε τελικό διασυλλογικής διοργάνωσης ο οποίος μάλιστα φιλοξενείται στη χώρα μας, έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον σε τρομακτικά επίπεδα.

Όχι μόνο στην πρωτεύουσα αλλά σε κάθε σημείο της Ελλάδας (για να μη βάλουμε μέσα και το εξωτερικό!) κόσμος ψάχνει εισιτήρια τα οποία δυστυχώς είναι ελάχιστα για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Μόλις 9.000 δικαιούται ο Ολυμπιακός και με προσπάθεια (επιστροφές από Φιορεντίνα, ΕΠΟ, χορηγούς κλπ) μπορεί να φθάσει στις 12-14.0000.

Η ζήτηση πρέπει να ξεπερνά αυτή τη στιγμή το… εκατομμύριο, ενώ άρχισε ήδη να οργιάζει και η “μαύρη αγορά” από επιτήδιους που έχουν στήσει στο “άψε – σβήσε” και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο! Χαρακτηριστική είναι η διπλανή εικόνα από ιστοσελίδα με τις τιμές να έχουν εκτοξευθεί και ξεπεράσει τις 4.000 ευρώ!!!

Κι ακόμη είμαστε 17 ημέρες μακριά από τον αγώνα! Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί όταν θα πλησιάζουμε προς την διεξαγωγή του!

Ο κόσμος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς όχι μόνο μπορεί να πληρώσει ιλιγγιώδη ποσά, αλλά και να μην διασφαλίσει το εισιτήριο στις συναλλαγές με ιστοσελίδες αμφιβόλου αξιοπιστίας!

Στην Καρδίτσα ήδη παρατηρείται ένας χαμός αφού πολύς κόσμος αναζητά ένα “μαγικό χαρτάκι”. Η ΕΠΣΚ δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση αφού θα πάρει κάποια κομμάτια από την ΕΠΟ (όπως όλες οι ενώσεις), αλλά είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί τόσος πολύς κόσμος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον…