Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο «γαλάζιο» στρατόπεδο στη Λάρισα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ χθες  «κλείδωσε» η ημερομηνία για την ερχόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και η παραμονή του στην πρωτεύουσα του κάμπου θα είναι τελικά μονοήμερη., γεγονός που αποκλεέι επίσκεψη- περιοδεία και σε άλλους νομούς.
Οι πληροφορίες από το Μαξίμου θέλουν τον πρωθυπουργό που θα συνοδεύεται και από κορυφαία κυβερνητικά΄στελέχη και υπουργούς να δίνει το στ-ίγμα του αγροτικού προγράμματος της ΝΔ ενόψει των επικείμενων εκλογών με ομιλία του πιθανότατα στο κλειστό του Αλκαζα΄ρ στις 18,30 το απόγευμα.
Θα πρόκειται κια για μία ρελάνς στη σημερινή πολιτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα που από την Καρδίτσα θα παρουσιάσει το αγροτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον έχει πέρα από το θέμα του αγροτικού πετρελαίου (εξετάζεται μόνιμη λύση με μειωμένης φορολογίας πετρέλαιο στην αντλία) και οι θέσεις που θα αναπτύξει και για το πρόβλημα του νερού στο θεσσαλικό κάμπο.

Οριστικό: Παρασκευή 24 Φεβρουάριου η επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Λάρισα – θα παρουσιάσει το αγροτικό πρόγραμμα της ΝΔ

Μάλιστα θα επιδιωχθεί να έχει συνάντηση και μετα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης της Είλυσης του Υδατικού προβλήματος στη Θεσσαλίας (ΕΔΥΘΕ) προκειένου να συζητηθεί η πορεία των έργων του Αχελώου , αλλά και των μεσαίων φραγμάτων (Μουζακίου, Πύλης, Αγιονερίου κλπ) στη Θεσσαλία.

Εξετάζονται επίσης, διάφορες προτάσεις, μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί επιχειρήσεις, το εμπορικό κέντρο της πόλης και να εγκαινιάσει τον ανοιχτό χώρο στο Αλκαζάρ,

Εξειδίκευση για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία, με παρουσίαση του «προγράμματος ανάπτυξης» αναμένεται να γίνει σε άλλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα είτε στο Λαογραφικό, είτε στο Διαχρονικό Μουσείο.