Όταν έχεις γενέθλια και σου φέρνει τούρτα ο αγαπημένος σου παίκτης (video)!

 Όταν έχεις γενέθλια και σου φέρνει τούρτα ο αγαπημένος σου παίκτης!

Μία ωραία στιγμή για τον ΑΣΚ κι έναν μικρό φαν του καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο που ταυτόχρονα αναδεικνύει και τη διείσδυση του συλλόγου στην κοινωνία της Καρδίτσας!

Το περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο οι “κυανόλευκοι” στην ανάρτηση που έκαναν στη σελίδα τους την οποία συνοδεύει ένα ωραίο βίντεο.

«Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε το απόγευμα του Σαββάτου τον μικρό Δημήτρη, ανήμερα των γενεθλίων του! Ο Δημήτρης είναι μεγάλος fan του αθλητή μας Alex Hunter κι έτσι οι γονείς του σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας αποφάσισαν να του κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο για τα δωδέκατα γενέθλια του.

Κατά τη διάρκεια του πάρτυ γενεθλίων του εμφανίστηκε ο αγαπημένος του Alex κρατώντας την τούρτα του με τα κεράκια! Η έκπληξη και η χαρά του Δημήτρη και των φίλων του ήταν απερίγραπτη! Αφού τραγούδησαν όλοι μαζί στο Δημήτρη, έσβησε τα κεράκια,έβγαλαν φωτογραφίες, γνωρίστηκαν και ο Alex απάντησε σε ερωτήσεις των μικρών fans και μοίρασε πολλά αυτόγραφα!

Τα χαμόγελα στα πρόσωπα του Δημήτρη και των φίλων του είναι το μεγαλύτερο δώρο για όλους εμάς στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδιτσας – Βιολογικό Χωριό, που του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και τον ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη του στην ομάδα μας!»