Ο ΑΣΚ δεν κατάφερε στο συγκλονιστικό (όπως εξελίχθηκε) παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα με τον Απόλλωνα να γυρίσει νικητής. Ωστόσο, μπορεί να κρατήσει απ’ αυτή την αναμέτρηση την αντίδραση που έδειξε όταν τα πράγματα φαινόταν να γέρνουν εις βάρος του…

Οι “κυανόλευκοι” κατόρθωσαν να γυρίσουν ένα φαινομενικά “χαμένο” παιχνίδι ανατρέποντας το προβάδισμα των Πατρινών και να το στείλουν στην παράταση, πάλι με ένα τρίποντο της τελευταίας στιγμής, αυτή τη φορά από τον Αγραβάνη!

Οπως και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό που είχε πάρει άσχημη τροπή, έτσι και στο χθεσινό στην Πάτρα το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου έδειξε στο παρκέ ότι δεν συμβιβάζεται με την ήττα, ακόμη κι αν η εξέλιξη μιας αναμέτρησης δεν είναι καλή.

Αυτό είναι το στοιχείο που κρατάει για τη συνέχεια, ενώ σ’ ο,τι αφορά τις ατέλειες, εκεί που πρέπει να δουλέψει είναι στη λεπτομέρεια. Αυτή άλλωστε έδωσε και τη νίκη στον Απόλλωνα στον έξτρα χρόνο της παράτασης.

Ο ΑΣΚ πατάει στην κατηγορία, θα παλέψει όλα τα ματς και θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια που υπόσχεται συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές.

Επόμενο ραντεβού με τον Προμηθέα Πατρών στην Καρδίτσα σ’ ένα επίσης σπουδαίο παιχνίδι.

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Ανακοινώθηκαν τελικά τα ποσά που θα πάρουν οι ομάδες της basket league από τα τηλεοπτικά και την ΕΡΤ με τη σύμβαση που υπέγραψε χθες ο ΕΣΑΚΕ.

Δεν θα είναι 250.000 ευρώ το ποσό για τον ΑΣΚ όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, καθώς ανήκει στην τρίτη υποομάδα και ως νεοφώτιστος θα πάρει τα λιγότερα απ’ όλους.

Συγκεκριμένα το ποσό που του αναλογεί με βάση τα στάνταρς που επικρατούν στην κατηγορία, είναι περίπου 160.000 ευρώ. Κι αυτά βεβαίως ουδείς γνωρίζει πως και με ποιο τρόπο θα καταβληθούν.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα για να πατάει στα πόδια της σ’ αυτό το επίπεδο, δεν μπορεί να στηριχθεί σ’ αυτά, αλλά στην οικονομική υπερβατική προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και όσοι τη στηρίζουν.

Αναλυτικά το συμβόλαιο προβλέπει:

Ολυμπιακός 1.000.000

Παναθηναϊκός 900.000

ΑΕΚ 380.000

ΠΑΟΚ 350.000

Αρης 350.000

Προμηθέας Πατρών 350.000

Κολοσσός 330.000

Περιστέρι 300.000

Λαύριο 210.000

Απόλλων Πάτρας 180.000

Ιωνικός 165.000

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 160.000

Θ.Κ.