Παρουσίαση δεξιοτήτων από τους μαθητές της Σχολής ΕΠΑΣ Μαθητείας Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Επίδειξη δεξιοτήτων πραγματοποίησαν οι καταρτιζόμενοι της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) Καρδίτσας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα στην Δημοτική Αγορά της πόλης μπροστά από το ΚΕΠ.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές των σχολών είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινωνία και να παρουσιάσουν τις δεξιότητές τους στους διερχόμενους, στους οποίους προσέφεραν αλμυρές και γλυκές παρασκευές (Τμήμα Μαγειρικής), καθώς και υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής από τα αντίστοιχα τμήματα. Παρουσίαση έγινε και των υπολοίπων ειδικοτήτων που λειτουργούν στην ΕΠΑΣ, όπως οι ειδικότητες των Τεχνικών ηλεκτρολογικών εργασιών, Τεχνιτών μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου και Τεχνιτών αερίων καυσίμων (φυσικού αερίου).

Σε δηλώσεις της στο ΝΑ» η Διευθύντρια της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ Καρδίτσας, κ. Εύη Ζώη ανέφερε ότι οι μαθητές μέσω της εκδήλωσης δεξιοτήτων είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε εργοδότες, κηδεμόνες και γονείς και να τους ενημερώσουν για τις δραστηριότητές τους. «Στο σχολείο μας λειτουργούν ειδικότητες κομμωτικής, αισθητικής αλλά και μαγειρικής τέχνης. Ειδικά οι μάγειρες εργάστηκαν και για την προετοιμασία των φαγητών στην εκδήλωση. Παράλληλα, προκύπτουν και οι ειδικότητες των τεχνικών φυσικού αερίου, ηλεκτρολόγων και μηχανικών αυτοκινήτων. Του χρόνου υπάρχει περίπτωση να έχουμε εντάξει και την ειδικότητα των υδραυλικών», ανέφερε η κ. Ζώη.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.