«Παροξυσμός» στην Καρδίτσα για τον τελικό της χρονιάς του ΑΣΚ

Η πιο κρίσιμη στιγμή στη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 7:15 μ.μ. υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Ιωνικό Νίκαιας στην 22η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Οι δύο «μονομάχοι» τίθενται αντιμέτωποι σε έναν πραγματικό τελικό παραμονής, καθώς όποια ομάδα καταφέρει να επικρατήσει, θα είναι και εκείνη που θα ανανεώσει τη συμμετοχή της με την πρώτη τη τάξει κατηγορία μπάσκετ της χώρας.

Για τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει πως από τη Δευτέρα 3 Απριλίου είναι διαθέσιμα για προπώληση τα εισιτήρια, αποκλειστικά από τα γραφεία του Συλλόγου (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο (8/4) στη 1 το μεσημέρι.

Για τον αγώνα ορίζεται γενική είσοδος σε όλους τους τομείς του γηπέδου, στην τιμή των 10 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο, 5 ευρώ για το παιδικό εισιτήριο και 7 ευρώ για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που ήταν ουσιαστικά μια καλή πρόβα για τον τελικό του Σαββάτου ο Νίκος Παπανικολόπουλος με τους συνεργάτες του θ’ αρχίσουν να βάζουν επί τάπητος το πλάνο για τον αγώνα της χρονιάς. Εδώ βέβαια που φθάσαμε το σημαντικότερο είναι η πνευματική ηρεμία.

Ο καλός ΑΣΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως και το όποιο άγχος υπάρχει πρέπει να μετατραπεί σε μαχητικότητα και πάθος.