Η τελευταία προπόνηση προπόνηση πριν το Πάσχα πραγματοποιήθηκε στον ΑΣΚ. Μάλιστα η ατμόσφαιρα ήταν προσαρμοσμένη στο εορταστικό των ημερών με τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο να ανταλλάσουν ευχές ενώ είχαμε και τα παραδοσιακά τσουρέκια και τα πασχαλινά δώρα.
Όμορφες οικογενειακές στιγμές που επιβεβαιώνουν, όπως το αναφέρει ο σύλλογος σε ανάρτησή του, ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνολο παικτών. Είναι μία κοινότητα με κοινές αξίες, σεβασμό και πίστη στη διαδρομή της.
Αναλυτικά η ανάρτηση των “κυανολεύκων” στη σελίδα τους τονίζει:
«Η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.
Σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα, μέλη της διοίκησης βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα, αντάλλαξαν ευχές με τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, προσφέροντας παραδοσιακά τσουρέκια και πασχαλινά δώρα.
Μια στιγμή οικογενειακή, που επιβεβαιώνει πως αυτή η ομάδα είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνολο παικτών. Είναι μια κοινότητα με κοινές αξίες, σεβασμό και πίστη στη διαδρομή της.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με προσήλωση για τις προκλήσεις της επόμενης εβδομάδας, με την ομάδα να παραμένει συγκεντρωμένη στους στόχους της.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία και δύναμη».
















