Κατά την προσέλευσή του στο δικαστήριο, ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, κάλεσε τους κατηγορούμενους “να δώσουν τη συγγνώμη μπροστά στο μνήμα του”. Ένταση και λεκτικοί διαξιφισμοί σημειώθηκαν μεταξύ των δικηγόρων λίγα λεπτά μετά την έναρξη της δίκης.

Ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, κατά την προσέλευσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, για την τρίτη δικάσιμο για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου φιλάθλου και των δύο φίλων του, σχολίασε τη θέση των 12 κατηγορουμένων, οι οποίοι αρνούνται κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, ο Άρη Καμπανός, απευθυνόμενος στους κατηγορούμενους, τους κάλεσε “να δώσουν τη συγγνώμη μπροστά στο μνήμα του Άλκη”.

Η δήλωση του Άρη Καμπανού:

Ένταση μεταξύ των δικηγόρων

Επεισόδιο μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης σημειώθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η δίκη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Βασίλης Ταουξής, ζήτησε να λάβει τον λόγο προκειμένου να κάνει δήλωση, σχολιάζοντας χθεσινή τοποθέτηση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Αλέξη Κούγια, ο οποίος με αφορμή τη δίκη έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κούγιας απάντησε σε υψηλούς τόνους και ακολούθησαν λεκτικοί διαξιφισμοί με εκατέρωθεν βαριές εκφράσεις. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, η εξέτασή του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: news247