Περισσότερες από 41.933 διελεύσεις προς τη Θεσσαλία στον Ε-65 σε δύο εβδομάδες

Το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 το οποίο παρακάμπτει τον Δομοκό για όσους θέλουν να κατευθυνθούν προς Καρδίτσα- Τρίκαλα συμβάλλει στην ασφαλέστερη και ταχεία μετάβασή τον οδηγών στον προορισμό τους.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή Αθήνα-Καρδίτσα πραγματοποιείται πλέον σε λιγότερο από τρεις ώρες. Τα εγκαίνια έγιναν λίγες ημέρες πριν την έξοδο των εκδρομέων για το Πάσχα, μια χρονική συγκυρία η οποία διευκόλυνε όσους είχαν προορισμό του τις αντίστοιχες περιοχές της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ανήρτησε στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) τα επίσημα στοιχεία από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τα οποία αφορούν στην χρήση του νέου τμήματος του κλειστού αυτοκινητοδρόμου από τη στιγμή που δόθηκε στην κυκλοφορία έως και τις 5 Μαΐου 2024.

Βάσει αυτών, σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων καταγράφηκαν περισσότερες από 60.000 διελεύσεις οχημάτων στο νέο τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Από αυτές, οι 41.933 αφορούσαν στη διαδρομή Λιανοκλάδι-Εγνατία Οδός από Στ. Ελλάδα προς Θεσσαλία και οι 21.799 στο τμήμα Λιανοκλάδι-Λαμία από Θεσσαλία προς Στ. Ελλάδα.