Η Αναγέννηση διασφάλισε αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, για συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, τη super league 1!

Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξέλιξη που καταδεικνύει τη σωστή δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό στον λαοφιλή σύλλογο που έχει αλλάξει επίπεδο.

Μάλιστα η Αναγέννηση είναι η μόνη ομάδα στη Θεσσαλία που πήρε άδεια για την πρώτη κατηγορία, ενώ η Νίκη Βόλου η μόνη που πήρε άδεια για τη super league 2. Αντίθετα δεν χορηγήθηκε άδεια ούτε για τη super leage 2 στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και στις ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν, τον Ολυμπιακό Βόλου και τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους».