Πλημμύρισε ζωή και παιδικά χαμόγελα το κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις Ακαδημίες του ΑΣ Καρδίτσας.

Τριακόσια πενήντα παιδιά έδωσαν το παρών με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές και να καταδεικνύουν με γλαφυρό τρόπο την σπουδαία και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Εικόνες που μας γεμίζουν αισιοδοξία και παραπέμπουν στο μέλλον.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΣΚ αναφέρει:

«Με την παρουσία όλων των τμημάτων, των προπονητών, αθλητών της αντρικής ομάδας και της διοίκησης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή πίτας των Ακαδημιών του Α.Σ. Καρδίτσας.

Το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» κατακλύστηκε κυριολεκτικά από τα παιδιά-μέλη των τμημάτων υποδομής του Α.Σ.Κ. αλλά και τους γονείς τους, σε μία αξιοσημείωτη -από πλευράς συμμετοχής και οργάνωσης- εκδήλωση για την έλευση του 2023.

Περισσότερα από 350 παιδιά πήραν τη θέση τους στο παρκέ και με τη συνοδεία των προπονητών τους, συμμετείχαν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς που επιφύλασσαν δώρα για τους νικητές και τις νικήτριες.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί, να δείξουν μερικές από τις δεξιότητές τους στο κοινό και φυσικά να ανταλλάξουν ευχές για υγεία και δύναμη στη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Καρδίτσας κ. Χρήστος Δεληγιάννης καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς, κάνοντας αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου σε επίπεδο ακαδημιών τα τελευταία χρόνια, με την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών αλλά και τις στοχευμένες συνέργειες και συνεργασίες που σηματοδότησαν τη νέα εποχή του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Α.Σ.Κ. το οποίο συνδυάζει την ψυχαγωγία με την κατάλληλη εκμάθηση του αθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη στο πλάνο του Συλλόγου.

Το παρών έδωσε επίσης ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος που πέραν των ευχών για το νέο έτος, εξέφρασε την επιθυμία του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ να παραμείνει και του χρόνου στην Basket League, αλλά και τη βεβαιότητά του ότι μέσα από το πρόγραμμα των ακαδημιών του Συλλόγου, σύντομα θα αναδειχθούν ταλέντα που θα επανδρώσουν την επαγγελματική ομάδα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες, την κοπή της πίτας και την υπόσχεση, κάθε μέρα που περνά να τοποθετείται ένας θεμέλιος λίθος για τη διεύρυνση της βάσης του Συλλόγου που δεν είναι άλλη από τη δυναμική παρουσία των παιδιών στα τμήματα υποδομής».