Την Κυριακή το απόγευμα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μεγάλο κλειστό της πόλης μας, στο “Γιάννης Μπουρούσης”, καθώς εκεί χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού της Καρδίτσας!

Η “τρελή πορεία” του ΑΣΚ που εδώ και ενννιά χρόνια δίνει πρωτόγνωρες διακρίσεις και συγκινήσεις στον κόσμο της περιοχής και όπου υπάρχουν Καρδιτσιώτες, βρίσκεται σ’ ενα κομβικό σημείο!

Ο αγώνας με το Λαύριο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της basket league είναι ορόσημο καθώς θα κρίνει εν πολλοίς, αν η ομάδα μας θα παραμείνει στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ κι αν θα συνεχίσει να γράφει σπουδαίες σελίδες δόξας…

Είναι κάτι περισσότερο από εμφανές πως αν καταφέρει φέτος να πετύχει το στόχο της παραμονής με την εμπειρία που έχουν αποκομίσει όλοι όσοι φροντίζουν για την υπόστασή της, η νέα σεζόν μπορεί να δώσει πολύ σπουδαιότερα πράγματα απ’ αυτά τα μοναδικά που ήδη έχουμε ζήσει…

Τι να πρωτοπεί κανείς για όλη αυτή τη διαδρομή των “κυανολεύκων” από τα τοπικά της ΕΣΚΑΘ μέχρι τη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας! Είναι σαν ένα… “παραμύθι” που όμως το βιώνουμε ζωντανά σε όλη του την έκταση απολαμβάνοντας κάθε του στιγμή!

Αν το λέγαμε ότι θα συμβεί πριν χρόνια, ασφαλώς θα θεωρούμασταν αιθεροβάμονες, εκτός πραγματικότητας. Κι όμως συμβαίνει, κι όμως η Καρδίτσα είναι επίκεντρο κάθε Σαββατοκύριακο συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της επικράτειας.
Ολα τα παραπάνω, έχουν φυσικά ονοματεπώνυμο.

Οι άνθρωποι που οραματίστηκαν και έβαλαν στις ράγες της καταξίωσης”αυτό το σύλλογο, η επιστροφή του τεράστιου Γιάννη Μπουρούση στον τόπο του τόσο ως παίκτης πέρσι, όσο πλέον και ως πρόεδρος και φυσικά ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με θέρμη διαπιστώνοντας πάνω απ’ όλα ότι σφύζει από υγεία, αθλητική παλικαριά και υπερβατική διάθεση…

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!
Απαντες, λοιπόν, όσοι συνθέτουν αυτή την προσπάθεια, εντός και εκτός γραμμών του γηπέδου, παίκτες, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και φυσικά οι φίλαθλοι, κινούνται αυτές τις ώρες στον ρυθμό της Kυριακάτικης αναμέτρησης!

Πραγματικοί… πολεμιστές για την επικράτηση που θ ανοίξει το δρόμο για την επίτευξη του στόχου και μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να τον κρίνει οριστικά και αμετάκλητα βάζοντας ένα χάπι εντ!

Ο κόσμος που θα έλθει στο γήπεδο, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που ο ΑΣΚ κατέγραψε σημαντικές νίκες αντιστρέφοντας τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί στη βαθμολογία.

Παίζουμε, δηλαδή, μπάσκετ όλοι την Κυριακή το απόγευμα! Και μέσα στο παρκέ και έξω απ’ αυτό δίνοντας την ώθηση στους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου…

Θ.Κ.