Μπορεί στην αθλητική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες στην Καρδίτσα να κυριάρχησε (και σωστά) η τρομακτική επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει τα… υπόλοιπα!

Στην Αναγέννηση αυτό το διάστημα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία στο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό και ταυτόχρονα η προσπάθεια επιπλέον ενίσχυσης του ρόστερ για τις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου και του πρωταθλήματος της super league 2, όποτε κι αν αυτό ξεκινήσει.

Οι “κιτρινόμαυροι”, ως γνωστόν έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από μεταγραφικές κινήσεις κι άφησαν τις τελευταίες… “πινελιές” που θα διαμορφώσουν πλήρως το αγωνιστικό τους προφίλ…

Σύμφωνα με πληροφορίες με τη δραστηριότητά τους τις τελευταίες ημέρες ετοιμάζεται κάτι πολύ… δυνατό και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχουμε περισσότερα.

Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με έναν εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή του οποίου αν η μεταγραφή προχωρήσει και ολοκληρωθεί θα κάνει αίσθηση σε όλη την κατηγορία.

Οι επαφές με υποψήφιους στόχους είναι συνεχείς εδώ και καιρό, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει βιασύνη, αφού επιδίωξη είναι να γίνουν οι καλύτερες κινήσεις που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα…

ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
Η Αναγέννηση έχει στόχο και τη νέα σεζόν να είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα πρωταγνωιστήσουν.

Δημιουργείται και πάλι μια ομάδα που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κινηθεί αγωνιστικά σε ακόμη καλύτερα στάνταρ σε σχέση με την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο.

Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να αποδομήσει τα όσα έγιναν την περσινή χρονιά, αφού μέσα σε… “παρανοϊκό” περιβάλλον με την καθυστέρηση, τις αναβολές αλλά και το “σπρώξιμο” που είχε συγκεκριμένη ομάδα στο πρωτάθλημα το συγκρότημα της Καρδίτσας έδωσε πολλές συγκινήσεις, πρωταγωνίστησε και θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και σπουδαιότερα πράγματα αν δεν “φρενάριζε” η πορεία του με ένα διάστημα μακράς αγωνιστικής απραξίας. Μακάρι όλα αυτά να μην επαναληφθούν και φέτος…