Το… φυσιολογικό του χρώμα αποκτά και πάλι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας καθώς άρχισε να… “πρασινίζει”!

Από προχθές το πρωί συνεργεία έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώσει την τοποθέτηση του ειδικού πλαστικού τάπητα  θ’ αποτελέσει το υπόστρωμα ασφαλείας και μέσα στην εβδομάδα, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, θα γίνει και η σπορά του καινούργιου υβριδικού χλοοτάπητα.

Πρόκειται για μια σύγχρονη ολική ανακατασκευή που πιστεύουμε (αν όλα πάνε καλά, γίνουν αυτά που προβλέπονται από το σχεδιασμό του έργου και ακολουθήσει η σωστή και σοβαρή συντήρηση), θα λύσει για πολύ καιρό το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετώπιζει ο αγωνιστικός χώρος τα τελευταία χρόνια.

Μετά την τοποθέτηση του πλαστικού τάπητα θα πραγματοποιηθεί και πάλι αναδιανομή της άμου και στη συνέχεια η σπορά. Μπήκαμε στην τελική ευθεία δηλαδή καθώς προηγήθηκαν μια σειρά από εργασίες που αφορούσαν στην υποδομή ώστε ο νέος χλοοτάπητας να είναι παραμένει υγιής και σε εξαιρετική κατάσταση.

Μετά τη σπορά θα χρειαστεί ένα διάστημα 20-25 ημερών για να παραδοθεί το γήπεδο προς χρήση, γεγονός που σημαίνει ότι η Αναγέννηση (βλέπε δήλωση Γιάννη Ρόβα) δεν θα στερηθεί για δεύτερο αγώνα στο πρωτάθλημα της super league 2 την έδρα της και την πολύτιμη ενέργεια που παίρνει απ’ αυτή.

Την εκτίμησή του ότι όλα θα είναι έτοιμα στο γήπεδο, στις 4 Δεκεμβρίου που είναι προγραμματισμένο το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της Αναγέννησης για το πρωτάθλημα της super league 2 (Νίκη Βόλου), εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ Γιάννης Ρόβας.