Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ ρίχνεται η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ που υποδέχεται στις 8 το βράδυ στο Κλειστό της Καρδίτσας τον ΓΣ Νίκαιας.

‘Ενα παιχνίδι που θεωρείται σημαντικό από όλες τις απόψεις και απέναντι σε έναν πολύ δυνατό πέρυσι αντίπαλο και ο οποίος χρειάζεται προσοχή. Ενισχυμένος μεταγραφικά φέτος ο ΣΠΑΚ θέλει να κερδίσει και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Σε ένα πρωτάθλημα που μπαίνει με μεγάλες αξιώσεις τη φετινή σεζόν και με στόχο σε πρώτο βαθμό να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον όμιλο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Αλεξίου, και τον συνεργάτη του Κώστα Γιαννουσά να έχει στη διάθεσή του και ετοιμοπόλεμες όλες τις αθλήτριες.

Ο Καρδιτσιώτης κόουτς είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει μετά και την μεταγραφική ενίσχυση που έγινε (προστέθηκαν αθλήτριες με εμπειρία και ταλέντο) σε ένα αξιόλογο και ποιοτικό ρόστερ από τα προηγούμενα χρόνια, να ανταποκριθεί στους στόχους της φετινή σεζόν.

Το αποψινό ματς  έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και στην πρώτη φετινή εμφάνιση σημαντική κρίνεται η παρουσία του κόσμου.