Σ’ ενα “κρύο” διάστημα αναμονής βρίσκονται όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της super league 2, καθώς στον ορίζοντα δεν φαίνεται κάτι που να προμηνύει σύντομα την έναρξη!

Για μία ακόμη φορά δηλαδή ζούμε το θέατρο του… παραλόγου καθώς όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη το ένα μετά το άλλο έχουν ξεκινήσει, όπως βεβαίως και η δική μας super league 1.

Η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία όμως είναι στα… αζήτητα με τις ομάδες να βολοδέρνουν και να περιμένουν. Αλλες στηριζόμενες στα πόδια τους από τις διοικήσεις που κάνουν οικονομικές υπερβάσεις χωρίς το παραμικρό έσοδο κι άλλες χωρίς να δίνουν… “σημάδια ζωής”!

Η Αναγέννηση βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Ξεκίνησε την προετοιμασία της, οι παίκτες καθημερινά εκτελούν το αγωνιστικό πρόγραμμα και ταυτόχρονα άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πιο πιθανό σενάριο μ’ αυτά που μαθαίνουμε και με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμη δικαστικές εκκρεμότητες από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, είναι να έχουμε έναρξη της αγωνιστικής δράσης στα τέλη του Οκτώβρη!!!

Αν συμβεί αυτό θα είναι μια… πρόοδος καθώς πέρσι ως γνωστόν ξεκίνησε ο μαραθώνιος (μετά τον τραγέλαφο με τις δύο κληρώσεις!) στις αρχές Νοεμβρίου!
Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε αστάθμητους παράγοντες όπως η πανδημία του κορωνοϊού και η εξέλιξή της!

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Η Αναγέννηση παρά το γεγονός ότι είχε από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς κατά την περασμένη σεζόν (σε συνδυασμό και με την πορεία πρωταθλητισμού στη Γ’ Εθνική που προηγήθηκε), παρά το ότι δεν τηρήθηκε η δέσμευση με τα χρήματα από το στοίχημα, είναι όρθια χάρη στη νέα οικονομική στήριξη από τη διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου που δεν άφησε την ομάδα έρμαιο, αλλά το αντίθετο την ενίσχυσε ακόμη περισσότερο!

Οι “κιτρινόμαυροι” σ’ αυτό το διάστημα βρίσκονται σε καθεστώς προετοιμασίας και ταυτόχρονα βολιδοσκοπούν και τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν απομείνει για να ολοκληρώσουν την διάρθρωση του ρόστερ τους.

Δεν θα βιαστούν σ’ αυτή την περίπτωση παρότι έχουν πυκνώσει οι επαφές με διάφορους παίκτες. Θα κάνουν τις καλύτερες επιλογές που αφορούν κυρίως στον μεσοεπιθετικό τομέα και θα ολοκληρώσουν τη δραστηριότητά τους προσεχώς.

Από κει και πέρα περιμένουν και τις αποφάσεις σχετικά με τα έργα που έχουν προαναγγελθεί για το Δημοτικό Στάδιο.

Ένα κεφαλαιώδες ζήτημα που έχει προκαλέσει (όπως γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ) μεγάλη ανησυχία αλλά και εκνευρισμό στην ομάδα.