Προς αδειοδότηση το νέο κτίριο των «Οριζόντων» του Δήμου Καρδίτσας, προχωρούν οι εργασίες στον πολυχώρο κοινωνικής αλληλεγγύης

Στο στάδιο της αδειοδότησης βρίσκεται το νέο κτίριο του Θεοδωρίδειου Κέντρου «Ορίζοντες» του Δήμου Καρδίτσας. Ο φάκελος της αδειοδότησης βρίσκεται στην Περιφέρεια είπε ο Αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης μιλώντας στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό» στο «Ράδιο Θεσσαλία», προσθέτοντας ότι προχωρούν οι συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφελείας και ολοκληρώνονται οι τελευταίες πινελιές στον αύλειο χώρο της δομής.

Επίσης πρόσθεσε ότι στο τελικό στάδιο έχουν εισέρθει οι εργασίες κατασκευής και του πολυχώρου κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας που περιλαμβάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και διαμερίσματα για τη φιλοξενία αστέγων. Πρόκειται για διώροφο κτίριο στη συμβολή των οδών Μπούσδρα και Ποσειδώνος, σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Καρδίτσας.
Σύμφωνα με τον κ. Σβερώνη, τέλος Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία περαίωσης του έργου. «Ουσιαστικά μπορεί να μην χρειαστεί παράταση για το έργο, αλλά και να χρειαστεί θα είναι μικρή δύο μηνών και πιστεύω ότι στα τέλη καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί» είπε.
Κ.Π.