Προς δημοπράτηση η αποκατάσταση ζημιών από τον «Ιανό» στις ορεινές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας

Προς δημοπράτηση οδεύει το έργο της αποκατάστασης ζημιών από τον «Ιανό» στις ορεινές τοπικές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε και παρέλαβε τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης, ενώ ο ανάδοχος θα προκύψει από δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα προβλέπεται να γίνουν τα εξής:
Τ.Κ. ΑΜΑΡΑΝΤΟΥατασκευή επενδεδυμένης τάφρου από σκυρόδεμα C16/20 στην είσοδο της Τ.Κ. και στην οικία Η. Στάθη, καθαίρεση πλακοστρώσεων της πλατείας Μαρίτσας και κατασκευή νέας πλακόστρωσης με τοιχία αντιστήριξης και κατασκευή πέτρινων καθιστικών γύρω από τα δένδρα, τοιχία αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 από οικία Γιαννιτάκη –Φ. Καραγιάννη και απέναντι από οικία Μαλτέζου, τσιμεντόστρωση οδοστρώματος με σκυρόδεμα C16/20 στην οικία Θ. Καραγιάννη και Μύλος Αναστασάκου-Αποστολόπουλου, κατασκευή πέτρινου μονοπατιού με αναβαθμό προς οικία Β. Αλεξάκου, ασφαλτόστρωση δρόμου Β.Αλεξάκου .
Τ.Κ.ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ: Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πλησίον των οικιών Π. Κωνσταντάκου, Δ.Κουσιά, Δ.Οικονόμου, Λ.Εγγλέζου, Π.Εγγλέζου και Λ.Κλούτσου, άνωθεν του Δημοτικού Σχολείου και Σούλας Καραστέργιου.
Τ.Κ.ΔΑΦΝΟΣΗΛΙΑΣ: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 στην οικία Ι. Παπακώστα και ενός σωληνωτού τεχνικού.
Τ.Κ. ΠΟΡΤΙΤΣΑΣ: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 στην οικία Σπ. Ψαρόπουλου και Α. Καφρίτσα και ενός σωληνωτού τεχνικού.
Τ.Κ.ΡΑΧΟΥΛΑΣ: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 στην οικία Φ.Καρλάφτη και Β.Βρέκου και τσιμεντόστρωση οδοστρώματος με σκυρόδεμα C16/20 στην οικία Β.Ζαχαρή.
Τ.Κ.ΚΑΡΟΠΛΕΣΙΟΥ: Τσιμεντόστρωση οδοστρώματος με σκυρόδεμα C16/20 στην οικία Σερ. Σούφλα , Πολ.Κοσπεντάρη, στον οικισμό Ανθηρού από εκκλησία προς νεκροταφείο και στον οικισμό Αγ. Αγάθη ( οικια Γ. Σούφλα).
Τ.Κ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Απομάκρυνση τοιχίου από την οικία Θ. Αντωνίου, κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 όπισθεν οικίας Γραββάνη και κατασκευή σωληνωτού.
Τ.Κ.ΜΟΛΟΧΑΣ: Τσιμεντόστρωση οδοστρώματος με σκυρόδεμα C16/20 στην οικία Στ.Σοφιά και του Χρ. Τσεκούρα
Τ.Κ.ΑΠΙΔΙΑΣ: Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης με σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πλησίον των οικιών Ν.Πρίγκα, Μ.Κίτσιου, Γ.Γρηγορίου, Α.Ζήκα, Ι.Μπάρκα και στην βρύση οικισμού Κυδωνιάς.
Τ.Κ. ΝΕΡΑΙΔΑΣ: Πλακοστρώσεις κοινόχρηστων χώρων και τσιμεντόστρωση οδοστρώματος με σκυρόδεμα C16/20 στον δρόμο προς νεκροταφείο στη Τ.Κ. Νεράιδας.