Προσωπική δήλωση του προέδρου της Αναγέννησης Δημήτρη Παπαδημητρίου

Κάλεσμα για μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πόντου που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, απηύθυνε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά τόνισε:

«Αύριο η ομάδα μας δίνει έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στο οποίο κατά την περσινή σεζόν έγραψε ιστορία. Δυστυχώς είναι αναγκασμένη ν’ αγωνιστεί μακριά από το σπίτι της, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος μας θα σταθεί δίπλα της, με μαζική παρουσία και θα της συμπαρασταθεί στην προσπάθεια για την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μας ενδιαφέρει η συνέχεια στο Κύπελλο, όπως και μας ενδιαφέρει να βλέπουμε την Αναγέννηση σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό άλλωστε κάνει από την ώρα που αναλάβαμε τη διοίκηση εδώ και τρία χρόνια. Μοναδικός στόχος μας ήταν να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Δυστυχώς η προσπάθεια μας εξελίσσεται μέσα σ’ ενα ποδοσφαιρικό περιβάλλον πολύ άσχημο. Με αβεβαιότητα για την έναρξη και δομή του πρωταθλήματος, με μηδαμηνά έσοδα, συνεχείς οικονομικές υπερβάσεις και με μια κατάσταση ανυποληψίας της κατηγορίας που δεν έχει προηγούμενο.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες το μοναδικό κίνητρο για μένα προσωπικά, αλλά και για όλους όσοι συγκροτούν τον οργανισμό της Αναγέννησης, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, είναι ο φίλαθλος κόσμος. Αυτός αποτελεί τον λόγο ύπαρξης και τη δύναμη της ομάδας και μόνο αυτός μπορεί να την κρατήσει σ’ αυτό το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και να της δώσει ώθηση ακόμη για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις

Με αφορμή τον αγώνα στο Βόλο καλώ όλους τους φιλάθλους μας να έλθουν στο γήπεδο μαζικά να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών και να θωρακίσουν την ομάδα και ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτοί και μόνον αυτοί μπορούν να κάνουν την διαφορά για όσα θα έλθουν στο μέλλον μέσα σ’ αυτό το δύσκολο περιβάλλον».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ