Κύμα οργής ξέσπασε μετά τις αποκαλύψεις για τον γνωστό παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος παραδέχτηκε, έπειτα από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι δημοσιοποίησε βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Την ίδια κιόλας μέρα, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε την απόφασή της να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή.

Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα προχώρησε σε μια, δακρύβρεχτη, αν μη τι άλλο, ανακοίνωση, λέγοντας πως «έχουμε πολύ μεγάλο θυμό για το ότι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση».

Ωστόσο δεν ήταν πριν πολύ καιρό που η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα… γελούσε με «αστειάκια» περί revenge porn, στο πλαίσιο εορτασμού των 10 χρόνων της εκπομπής.

Για την εν λόγω εκπομπή είχαν ετοιμάσει μικρά αποσπάσματα με συνεργάτες της εκπομπής στα οποία μιλούσαν για αυτήν.

Ζήτησαν λοιπόν και από την Ευγενία Σαμαρά να κάνει ένα μικρό σχόλιο, το οποίο, στο πλαίσιο της «πλάκας», θα ήταν ένα προσχεδιασμένο κείμενο με τον Αντώνη Κανάκη να την «απειλεί» με διαρροή βίντεο.

Σε καμία περίπτωση το παραπάνω βίντεο δεν αποδεικνύει πως η παρέα του Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για τις αισχρές πράξεις του συνεργάτης τους. Ωστόσο η κουλτούρα της σεξουαλικής βίας και του revenge porn φαίνεται δυστυχώς βαθιά ριζωμένη στην κοινωνία, τόσο ώστε να αντιμετωπίζεται και ως «πλάκα», κάτι που θα πρέπει να καταδικάζεται διαρκώς.

Η υποτιθέμενη συζήτηση λοιπόν βάσει σεναρίου εξελίσσεται ως εξής:

-Παρακαλώ

-Ευγενία καλησπέρα, ο Αντώνης είμαι.
-Αντώνη μου τι κάνεις; Πώς είσαι; Όλα καλά;
-Καλά, καλά. Δόξα των Θεώ. Ξέρεις ρε συ σου τηλεφωνώ γιατί κάνουμε ένα αφιέρωμα για τα 10 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα και θα ήθελα να στείλεις ένα βίντεο με ευχές, σκέψεις για την εκπομπή… για όλα αυτά τα δέκα χρόνια…
-Εννοείται, ευχαριστώ πάρα πολύ. Εννοείται.
-Ωραία, χαίρομαι. Να σου πω, θα σου στείλω ένα κείμενο με mail να το διαβάσεις στην κάμερα…
-Να σου πω; Δεν χρειάζεται…προτιμώ να πω αυτά που έχω στο μυαλό μου.
-Ρε συ Ευγενία τώρα, τι να κάθεσαι να παιδεύεσαι, να σκέφτεσαι τι πρέπει να πεις. Θα σου στείλω εγώ κείμενο και όλα καλα. Το διαβάζεις με ακρίβεια όμως έτσι; Και όλα καλα…
-Εντάξει… θα ήθελα να πω την αλήθεια βρε Αντώνη.
-Υπερτιμημένο πράγμα η αλήθεια Ευγενία μου…
-Ναι, αλλά εγώ θα ήθελα να την πω.
-Ναι… μάλλον ξεχνάς το βίντεο που έχω στην κατοχή μου ε;
-Το βίντεο;
-Μμμ…το βίντεο…
-Έγινε Αντώνη, στείλε μου το κείμενο.

Δείτε το βίντεο στα 4:35.

Πηγή : in.gr