Περιπατητής εντόπισε σε βουνό στα Μάσσαρη τη 44χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί απ τις αρχές της εβδομάδας στη Ρόδο. Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ η γυναίκα.

Τέλος έλαβε το θρίλερ της εξαφάνισης της 44χρονης από τη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα (16/01), σημάνοντας συναγερμό στις αρχές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01), έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της και ενώ οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού εντοπίστηκε από αλλοδαπό περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρη και ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokrati.gr, η γυναίκα έδειχνε χαμένη και εξαντλημένη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έδωσε το όνομα της στον περιπατητή και εκείνος ενημέρωσε τρίτους και εκείνοι την ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν αμέσως στο σημείο.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά ημεδαπό στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ.

Ακολούθως απέστειλε φώτο με το κινητό του έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Πηγή: news247