Στόχος αρνητικών και ειρωνικών σχολίων από μερίδα του Τρικαλινού τύπου έγινε η Αναγέννηση για την απόφαση του προπονητή και των παικτών της να μην παίξουν σε αγωνιστικό χώρο… τσιμέντο!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η διοίκηση της γειτονικής ομάδας.

Αντί να καταφέρονται εναντίον των υπευθύνων που άφησαν το γήπεδο σ’ αυτό το χάλι, αναζητούν ενόχους… εκτός πόλης!!!

Να τους θυμίσουμε πως κι εμείς εδώ σε χάλι μαύρο έχουμε το γήπεδο. Κριτική όμως κάνουμε στους καθ’ ύλην αρμόδιους και δεν ψάχνουμε… εξωγήινους να αποδώσουμε ευθύνες! Αλλα θα μου πεις είναι δυνατόν να δαγκώσεις το χέρι που σε ταίζει; Οχι βέβαια! Μόνο το γλείφεις με ευγνωμοσύνη!

Κατηγορούν, λοιπόν, την Αναγέννηση. Δηλαδή, άλλη δουλειά δεν είχαν από την ομάδα της Καρδίτσας παρά να προετοιμαστούν για το πρώτο χρήσιμο φιλικό ματς, να μπουν στο λεωφορείο, να χάσουν το απογευμα πηγαίνοντας στα Τρίκαλα, να ξεντυθούν, να βάλουν παπούτσια και μετά να φύγουν!!!

Ούτε ο… Τζέιμς Μποντ θα μπορούσε να καταστρώσει τέτοιο σχέδιο αποδόμησης των αντιπάλων του. Η διαχρονική ατάκα του συχωρεμένου αγαπημένου συναδέλφου Φίλιππα Συρίγου επίκαιρη κι εδώ: “Είναι να γελάει κανείς…”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο Τρικαλινός συνάδελφος (πραγματικός κι όχι γιαλατζί) Γιώργος Παπαγεωργόπουλος στο sportrikala που γράφει σχετικά:

«Η αλήθεια, την οποία θα πρέπει ν’ αποδεχθούμε όλοι πέρα από το τι έκανε η Αναγέννηση και τη γενικότερη στάση που κράτησε είναι μία: Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των αθλητών. Γκέγκε;»

Και συνεχίζει:

«Πέρασε ένα καλοκαίρι και πέρα απο τη φιλότιμη προσπάθεια του Βασίλη Μπαντή καμία άλλη διορθωτική κίνηση δεν έγινε αν και δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι η λύση είναι μία: Ξήλωμα και φτιάξιμο απο την αρχή! Οπότε πέρα από το να σχολιάζουμε εξυπνακίστικα το τι έκαναν οι Καρδιτσιώτες κι αν είναι μαθημένοι στο να παίζουν σε καλύτερα γήπεδα, ας στρωθούμε κάτω να βρούμε μια λύση λαμβάνοντας υπόψιν ότι και πολλοί παίκτες των Τρικάλων είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Για να κάνεις κοντρόλ θα πρέπει να είσαι… κασκαντέρ»!!!

Και κλείνει με μια εύλογη απορία :

«Αφού το απόγευμα είχαμε φιλικό, γιατί δεν πήγε κανείς το πρωί να το βρέξει μπας και μαλάκωνε λίγο και έτρεχαν την τελευταία στιγμή;»

Θ.Κ.