Σε πλήρη δραστηριότητα η Αναγέννηση για τη διάρθρωση του ρόστερ της

Μπορεί το διάστημα που διανύουμε να μην “βγάζει” ειδήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην Αναγέννηση επικρατεί άπνοια.

Το αντίθετο, καθημερινά “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε πλήρη δραστηριότητα και σε επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να κρατήσουν από το φετινό ρόστερ, αλλά και με άλλους που είναι στο στόχαστρο και θα έλθουν ως προσθήκες.

Μάλιστα έχουν γίνει ήδη από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου σε συνεργασία με το νέο προπονητή Τίμο Καβακά οι σχετικές προεργασίας των αναγκών που υπάρχουν και υπάρχει ανοιχτός δίαυλο με αρκετούς, ώστε να ακολουθήσουνοι κινήσεις που αφορούν στον μεταγραφικό τομέα και στη γενικότερη διάρθρωση του ρόστερ.

Φυσικά τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί, παρά τα διάφορα που ακούγονται, καθώς η ομάδα πορεύεται με συγκροτημένη στρατηγική για τους παίκτες που ενδιαφέρεται.

Η Αναγέννηση θα είναι δίχως καμία αμφιβολία μία από τις ομάδες που στη νέα Γ’ Εθνική θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και γι’ αυτό φροντίζει από νωρίς να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες. Οχι μόνο στη στελέωση του δυναμικού της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία της.

Προφανώς θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες και ιδιαίτερα μετά το τέλος του μήνα όπου θα λήξει και τυπικά η αγωνιστική περίοδος 2023-24.