Με ταχείς ρυθμούς έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες οι εργασίες ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου.

Το νέο Κέντρο Υγείας κατασκευάζεται σε έκταση 2,67 στρεμμάτων στη θέση «Άγιοι Θεόδωροι». Τις εργασίες υλοποιεί η ΤΕΡΝΑ, ανάδοχος του έργου το οποίο εντάσσεται στο μεγάλο πακέτο αποκαταστάσεων του «Ιανού».

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του στο «Νέο Αγώνα», ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, ανέφερε ότι τοποθετούνται οικοδομικές πλάκες και το κτίριο σταδιακά παίρνει τη μορφή που προβλέπεται βάσει μελετών και σχεδίων.

«Το κτίριο ως ένα βαθμό έχει ανεγερθεί, και τούτη τη στιγμή πραγματοποιούνται οι ηλεκτρολογικές εργασίες.

Πρόκειται μάλιστα για τοποθέτηση καλωδίων 70 χιλιομέτρων. Οι εργασίες προχωρούν δίχως προβλήματα, αν και καμία φορά λαμβάνουμε υπόψιν αστάθμητους παράγοντες. Οι καιρικές συνθήκες για ένα διάστημα ήταν δύσκολες, αλλά από εδώ και πέρα ο καιρός θα αποτελέσει ύμμαχο στη συνέχιση των εργασιών. Όσον αφορά το χρονικό ορίζοντα παράδοσης του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, η αρμόδια εταιρία κάνει λόγο για το διάστημα του καλοκαιριού. Τότε ίσως δοθεί το έργο προς χρήση για τους δημότες», υπογράμμισε. κ. Στάθης.

Ως γνωστόν, η έκταση του νέου Κέντρου Υγείας θα φθάνεις έως τα 2.678 τ.μ. Το έργο που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κοραή. Με την παραλαβή της μελέτης από την ΤΕΡΝΑ – ΑΕ την Άνοιξη του 2022, ο Δήμος εκκίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, όπως κι έγινε τέλος Οκτωβρίου.

Αμέσως άρχισε να υλοποιείται αυτό το μεγάλο έργο το οποίο έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 14 μήνες.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»