Σε ρυθμούς ενδιάμεσων εκπτώσεων η εμπορική αγορά της Καρδίτσας

    Mεθαύριο Τρίτη 3 Μαΐου αρχίζουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Καρδίτσας και προαιρετικά ανοικτά θα μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου.

    Με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε φέτος για αύριο Δευτέρα 2 Μαΐου. Κατόπιν αυτού οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα αρχίσουν την Τρίτη και όπως υπογράμμισε στο Νέο Αγώνα η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ρούλα Νιάκα, θα διαρκέσουν για 15 εργάσιμες ημέρες.
    Παράλληλα επισήμανε ότι πάγια θέση του εμπορικού κόσμου είναι η κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ενώ σημείωσε ότι ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου κατά την οποία επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία τους.
    Να σημειώσουμε πάντως ότι φέτος στην Καρδίτσα εν μέσω ενδιάμεσων εκπτώσεων θα πραγματοποιηθεί από τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο για δεύτερη φορά η «Λευκή Νύχτα». Η μεγάλη Γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου και της Καρδίτσας επιστρέφει την Παρασκευή 13 Μαΐου με σύνθημα «Η Νέα εποχή για την Καρδίτσα μας».