Σε τροχιά συνεδρίου το ΠΑΣΟΚ και στην Καρδίτσα

Σε τροχιά Συνεδρίου κινείται το τοπικό ΠΑΣΟΚ καθώς στις 15 Μαρτίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων δηλαδή εκείνων που θα εκπροσωπήσουν την Καρδίτσα στο Συνέδριο του κόμματος που θα γίνει στην Αθήνα 27-29 Μαρτίου.

Η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις έκλεισε το βράδυ της Κυριακής ενώ χθες η διαδικασία ήταν ανοιχτή μόνο για τυχόν ανακλήσεις πριν οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των υποψηφίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Καρδίτσα και ονόματα όπως των Κώστα Πλατσιούρη, Φίλιππου Στεργιούλη, Φώτη Σπύρου, Νίκου Καλιακούδα, Γιάννη Παπανικολάου, Μαρίας Ντάλα, Ελένης Χαντζοπούλου, Παναγιώτη Ζαλογιάννη είναι πολύ πιθανόν να διεκδικήσουν θέση συνέδρου.

Σημειώνεται ότι οι εκλογικοί κατάλογοι θα είναι ανοιχτοί μέχρι και την ημέρα των εκλογών, για όποιον επιθυμεί να ψηφίσει, βάζοντας σταυρό σε έναν και μόνο υποψήφιο.
Τ.Σ.

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας