Σημαντική διάκριση για τη Μαρία Δημητρουλάκου

Μια σημαντική διάκριση για την Μαρία Δημητρουλάκου και τον σύλλογό της, η κλήση στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και συγκεκριμένα στο κλιμάκιο του Βορρά. Με την κλήση στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Κορασίδων επιβραβεύεται η πρόοδος και η εργατικότητα της νεαρής αθλήτριας του Απόλλωνα Καρδίτσας.

Η 16χρονη καλαθοσφαιρίστρια θα συμμετέχει στο προπονητικό διήμερο που έχει προγραμματιστεί για το κλιμάκιο Βορρά Κορασίδων/Παγκορασίδων στις 16 και 17 Ιουνίου στο ΕΑΚ Σταυρούπολης.

Η Δημητρουλάκου είναι σταθερό μέλος του Απόλλωνα Καρδίτσας και φέτος συμμετείχε τόσο στο τμήμα Κορασίδων του Συλλόγου όσο και στη γυναικεία ομάδα που αποκόμισε σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις. Η κλήση της ανήκει στο γενικότερο πρόγραμμα της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-16 που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.

Το κλιμάκιο ουσιαστικά αποτελεί τον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας και η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια που προπονείται υπό τις οδηγίες της Δήμητρας Χαβαλέ σημειώνει διαρκή εξέλιξη με εφόδιο, μεταξύ άλλων και τη σωματοδομή της.

Σημαντικός επίσης ο ρόλο επίσης διατελεί στον Καρδιτσιώτικο σύλλογο και ο Προπονητής Κώστας Ναούμ, του διαχρονικού κόουτς του Απόλλωνα Καρδίτσας. Ο έμπειρος τεχνικός, από τον έχουν περάσει γενεές αθλητών και αθλητριών, βοηθάει με την εμπειρία και τις συμβουλές του πλέον στην ανάδειξή τους.