“Καταπίνει” χιλιόμετρα, “σπάει” χρονόμετρα, ξεπερνά δυσκολίες και απρόοπτα και κινείται σταθερά σε πρώτο επίπεδο στο παγκόσμιο βάδην!

Ο λόγος για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια που έκανε τον κόσμο να “παραμιλά” με τις επιδόσεις της την περασμένη σεζόν με αποκορύφωμα τα δύο χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό του Μονάχου!

Να, όμως που είναι αποφασισμένη να μην σταματήσει εδώ! Αν και βρίσκεται στον κολοφώνα της επιτυχίας, εκεί που μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δεν πρόκειται να φθάσει εύκολα άλλη Ελληνίδα βαδίστρια, θέλει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά από μικρό κορίτσι: Να ξεπερνά τα όριά της!

ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΟΡΙΟ!
Εδώ και ένα περίπου μήνα η Αντιγόνη βρίσκεται στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Καμπέρα πραγματοποίησε μια σκλκηρή προετοιμασία για τη σεζόν που έρχεται!

Το πόσο καλά πήγε η προετοιμασία πιστοποιήθηκε με εμφατικό τρόπο στον αγώνα των 20 χλμ που έγινε στη Μελβούρνη την Κκυριακή το πρωί (ώρα Ελλάδος) όπου δοκίμασε τις δυνάμεις της!

Όχι μόνο έκανε αισθητή την παρουσία της αλλά τερμάτισε δεύτερη κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ, βελτιώνοντας την επίδοσή που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο και ταυτόχρονα έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρσίσι το 2024!!!

Δεν έχει δηλαδή να αγχώνεται (όχι πως υπήρχε τέτοια περίπτωση για την Αντιγόνη, αλλα λέμε τώρα…) για τα όρια οπότε θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην πρεοτοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει στη Βουδαπέστη το καλοκαίρι!

Εκεί έχει ήδη προκριθεί με όσα “τρελά” έκανε κατά την περσινή σεζόν, καθώς να θυμίσουμε ότι πέρα από το έπος στο πανευρωπαίκό πρωτάθλημα, είχε κατακτήσει την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορεγκον!

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ


Στη φωτογραφία όπως βλέπετε ένας ομογενής Ελληνας της Μελβούρνης, σπεύδει να φωτογραφηθεί με την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια!

Και στην μακρινή Αυστραλία η Αντιγόνη εισέπραξε την μεγάλη αγάπη του απόδημου Ελληνισμού, όπως είχε γίνει στο Μόναχο αλλά και σε άλλους διεθνείς αγώνες που συμμετείχε.

Ιδιαίτερα μετά την υπερβατική και ανεπανάληπτη προσπάθειά της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχει γίνει πρότυπο ζωής και όπου και να βρίσκεται μακριά από την πόλη της εισπράττει πάντα την αγάπη του κόσμου.

Τα λόγια πλέον για να περιγράψουμε τα όσα έχει κάνει η συμπολίτισσα είναι φτωχά. Και έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας…

Θ.Κ.