Σπουδαίος ο Καραλής, χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Γλασκώβης!

Καταπληκτικός ήταν ο Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατακτώντας τελικά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Ξεκίνησε τον αγώνα με ένα άκυρο άλμα στα 5.50μ και έπειτα άφησε το ύψος αυτό για να συνεχίσει με δύο προσπάθειες στα 5.65μ. Εκεί έκανε ένα άκυρο και έπειτα το πέρασε με την τρίτη και τελευταία του προσπάθεια.

Έπειτα, πέρασε με τη δεύτερη τα 5.75μ και στο 5.85μ έκανε ένα ολόσωστο, πεντακάθαρο άλμα για να το υπερβεί με την πρώτη γεγονός που του έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα. Παράλληλα, κατέγραψε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Ο Καραλής, στη συνέχεια, έκανε μία άκυρη στο 5.90μ και μετά το άφησε για να περάσει στο 5.95μ., το οποίο αν περνούσε θα ήταν νέο πανελλήνιο ρεκόρ αφού θα κατέρριπτε το 5.91μ του Κώστα Φιλιππίδη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το υπερβεί αν και λίγη σημασία έχει αυτό αφού θα φύγει από την Σκωτία με το χάλκινο μετάλλιο!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καραλής είχε κάνει μία σεζόν που φαινόταν σα να μην είχε βρει τα πατήματά του και έτσι είχε μείνει, αρχικά, εκτός πρόκρισης από τη συγκεκριμένη διοργάνωση για να μπει στην ομάδα αφού ξεκαθάρισαν τα ranking. Έτσι, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και ανέβηκε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο βάθρο.