Στη μεγαλύτερη «κυψέλη» ταλέντων της Θεσσαλίας εξελίσσεται ο ΑΣΚ!

O ΑΣΚ συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια να “επενδύσει” στο μέλλον με νεαρούς παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τόσο με τις δικές του δοκιμές όσο και σε πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ!

Πέρα δηλαδή από την θωράκιση της πρώτης ομάδας οι “κυανόλευκοι” δεν αφήνουν να… πέσει τίποτα κάτω “μαζεύοντας” ό,τι καλύτερο υπάρχει στη Θεσσαλία από τα λέντο και έχουν ήδη γίνει ήδη η μεγαλύτερη “κυψέλη” παικτών στην κεντρική Ελλάδα.

Να μην λησμονούμε πως ο ΑΣΚ είναι ο μοναδικός πλέον εκπρόσωπος του μπάσκετ της Θεσσαλίας στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας αφήσει πολλά χιλιόμετρα πίσω παραδοσιακές ομάδες στη Λάρισα, αλλά και στα Τρίκαλα που είχαν στο παρελθόν πολύ σημαντικό αποτύπωμα στο προσκήνιο του Ελληνικού μπάσκετ.

Σήμερα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 16χρονου Κωνσταντίνου Πηλίτση από τη Νεάπολη Λάρισας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:
«O Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Πηλίτση.

Ο Λαρισαίος αθλητής ξεχώρισε με τις επιδόσεις και το ταλέντο του στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, για να αποτελέσει μία ακόμη προσθήκη υψηλής προοπτικής για την ομάδα μας.

Ο Κωνσταντίνος Πηλίτσης είναι 16 ετών και με ύψος 1,85μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Νεάπολης Λάρισας, τον οποίο στελέχωσε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην αντρική ομάδα που συμμετείχε στην Α2 κατηγορία της Θεσσαλίας.

Η ανοδική του πορεία τον οδήγησε στην κλήση και συμμετοχή του στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας U16.

Πλέον, η ενσωμάτωσή του στον ΑΣΚ σηματοδοτεί την ευκαιρία να δουλέψει και να εξελιχθεί σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Α.Ο. Ίκαρος Νεάπολης Λάρισας για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της κοινής επιθυμίας για αξιοποίηση των νέων παικτών που αναδεικνύει η Θεσσαλία».