Στην αντεπίθεση θα περάσουν όπως όλα δείχνουν οι επιχειρηματίες της Καρδίτσας, αναζητώντας ευθύνες για το black out της περασμένης Παρασκευής που έβαλε άδοξο… τέλος στη «Λευκή Νύχτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΝΑ” το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο της Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο που ήταν και οδιοργανωτής, εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν κατά της ΔΕΗ για την αιφνιδιαστική διακοπή του ρεύματος που σήμανε και την πρόωρη λήξη μιας πολλά υποσχόμενης διοργάνωσης για την επιτυχία της οποίας ξόδεψαν πολλά τόσο οι θεσμικοί φορείς των εμπόρων όσο και οι ίδιοι οι έμποροι.

Συγκεκριμένα σε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων θα εξεταστεί τοενδεχόμενο οι φορείς να
κινηθούν νομικά κατά της ΔΕΗ προστατεύοντας τα συμφέροντά τους.

Άλλωστε οι επιχειρηματίες όλου του νομούείναι δυσαρεστημένοι από τη ΔΕΗ εξαιτίας των συχνών και χωρίς καμία ενημέρωση διακοπώνρεύματος οι οποίες προκαλούν ζημιές τόσο σε ευπαθή προιόντα όσο καιστον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων.

Το αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής ήταντο προχθεσινό black out στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης και σε όλο το κέντρο την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η «Λευκή Νύχτα» και χιλιάδες κόσμου στο δρόμο και τα καταστήματα.