Στην επιτροπή που συστάθηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού (26/7) συμβουλίου της super league 2 για τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και άλλους παράγοντες θα συμμετέχει ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα η επιτροπή συγκροτείται από τους  ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου έγινε ενημέρωση για την πρόταση παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την ΕΡΤ και όπως τονίστηκε θα υπάρξει αντιπρόταση τις επόμενες ημέρες.

Τέλος αποφασίστηκε οτι η μπάλα της νέας σεζόν θα είναι η Nike Flight.