Προπονητής της Καλαμάτας είναι και με τη βούλα ο Σάκης Τσιώλης, με τη “μαύρη θύελλα” να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και φυσικά το τέλους του υπηρεσιακού τεχνικού, Αριάν Μπελά.

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Super League 2, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας της με τον Αριάν Μπελά, ο οποίος κάθισε ως υπηρεσιακός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα: Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον Γιάννη Μπελά για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η συμβολή του στην πολύ καλή φετινή πορεία της Μαύρης Θύελλας ήταν σημαντική. Ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν ως βοηθός προπονητή και στα μέσα της χρονιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του κύριου Σάκη Τσιώλη ως προπονητή της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε σε μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του συλλόγου μας.

Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/5 στις 12.00, στα γραφεία της ΠΑΕ“.

Πηγή : sport24