Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 15ης Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου. Τα στελέχη της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα στα γραφεία του κόμματος.

Αρχικά ο συντονιστής της Ν.Ε. του κόμματος, κ. Αποστόλης Μπουγουλιάς, δήλωσε ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή για να δώσουν ηχηρό μήνυμα για την απαλλαγή της χώρας από την τωρινή κυβέρνηση. Παράλληλα, ο κ. Μπουγουλιάς αναφέρθηκε στην τριετή θητεία της κυβέρνησης και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων. «Την ίδια ώρα που ο κ. Στάσσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, αμείβεται με 1000 ευρώ την ημέρα, ένας οικογενειάρχης αμείβεται με 1000 ευρώ το μήνα και καλείται να ανταποκριθεί στα σημερινά τιμολόγια του ρεύματος. Η κυβέρνηση στηρίζεται στο φιλότιμο των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν τους λογαριασμούς, μένοντας νηστικοί. Ξεχνάει όμως η Νέα Δημοκρατία ότι χρωστάει στις τράπεζες 340 εκ. ευρώ. Επιπλέον, όσον αφορά την εκτέλεση των δημόσιων έργων ο κανόνας της κυβέρνησης είναι οι απευθείας αναθέσεις παρά οι διαφανείς διαδικασίες και διαγωνισμοί», κατέληξε ο κ. Μπουγουλιάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σπύρος Λάππας, ο οποίος υπογράμμισε ότι στις εκλογές την Κυριακή 15 Μαΐου κυριαρχεί το σύνθημα ”ψηφίζουμε όλοι”.

Αναλυτικότερα στην έντυπη μορφή του Νέου Αγώνα.