Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα απίθανα στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, ο ΑΣΚ συνεχίζει τη δραστηριότητα και τις επαφές του για όλα όσα απαιτούνται για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, καθώς και την οργάνωσή του για τη νέα σεζόν.

Οι “κυανόλευκοι”, ως γνωστόν, έχουν ήδη ξεκινήσει την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της τάξεως 250.000 ευρώ για την ίδρυση της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας και ως νεοφώτιστοι στο κορυφαίο πρωτάθλημα θα εξεταστεί ο φάκελος συμμετοχής τους στις 11 Ιουλίου.

Βέβαια μ’ αυτά που γίνονται τελευταία και με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που λαμβάνονται με τις συνεχείς παρατάσεις σ’ αυτούς που έχουν προβλήματα, τις καταγγελίες και γενικώς μια κατάσταση από την οποία κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη, δεν μπορεί να γνωρίζουμε τι θα συμβεί.

Ετσι όπως πάμε δεν αποκλείεται να μην χρειαστεί καν η διαδικασία αδειοδότησης, αφού η Επιτροπή που αποφαίνεται σχετικά ουσιαστικά αποδομείται κάθε φορά που καταλήγει σε κάποια απόφαση – εισήγηση, όπως συνέβη με τους “4” που “κόπηκαν” προχθες και κυρίως με την ΑΕΚ.
Έγινε μέχρι και συλλαλητήριο ενώ παραιτήθηκε ένα μέλος της επιτροπής.

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ
Ολα αυτά τα παρακολουθούν οι άνθρωποι του ΑΣΚ, δεν πέφτουν από τα σύννεφα διότι γνωρίζουν τα προβλήματα που επικρατούν στο χώρο και εστιάζουν στην οργάνωση της ομάδας τους.

Οι επαφές με χορηγούς που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ΚΑΕ συνεχίζονται, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα του προπονητή από το οποίο θα ξεκινήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι μέχρι στιγμής ο πιο επικρατέστερος ν’ αναλάβει.